رونمایی از نخستین نسخه سیستم‌عامل Windows 7



شرکت مایکروسافت نسخه آلفای سیستم‌عامل Windows 7 را در همایش Microsoft PDC2008 در روز 27 اکتبر ارایه کرد تا آخرین پیشرفت‌های خود را در این حوزه نشان دهد.

غول نرم‌افزاری جهان که Windows 7 را یکی از موفقیت‌های عمده خود می‌داند، در نظر دارد از این سیستم‌عامل به عنوان یک اسب تروجان برای شکست دادن گوگل در این حوزه استفاده کند.

شرکت گوگل که همچنان بازار اصلی جست‌وجوهای اینترنتی را در اختیار گرفته، مدتی است که اقدامات گسترده‌ای را در حوزه نرم‌افزار انجام داده است.

در این میان، "استیو بالمر"(Steve Ballmer) مدیرعامل مایکروسافت چندی پیش اعلام کرد که شرکت وی قصد دارد طی چند سال آینده بین 5 تا 10 درصد از سرمایه‌گذاری‌های خود در حوزه سیستم‌عامل کاهش دهد و آن را معطوف به بخش جست‌وجوهای اینترنتی بکند. در این میان، گوگل در تلاش است با ارایه نرم‌افزارهایی نظیر Google Docs، برنامه‌ها و ابزارهای کاربردی اینترنتی خود را جایگزین برنامه‌های کاربردی مایکروسافت نظیر Office بکند.

اما در این میان، عرضه سیستم‌عامل Windows 7 می‌تواند به عنوان گامی مهم برای مایکروسافت محسوب شود و اجازه ادامه فعالیت برای گوگل را در این حوزه غیرممکن کند.

سلاح مخفیانه جدید مایکروسافت که همان سیستم‌عامل Windows 7 است، شامل بخش‌های کنونی این ویندوز نمی‌شود. مایکروسافت در جریان عرضه این سیستم‌عامل قصد دارد با تمرکز بیشتر بر بخش‌هایی که تاکنون به آن‌ها توجه نکرده بود، Windows 7 را به ابزاری در مقابل فعالیت‌های اینترنتی گوگل تبدیل کند.

زمانی که Windows 7 عرضه شود، ابزارهایی نظیر Windows Mail، Windows Photo Galleryو Windows Movie Maker که از ابزارهای محبوب و کاربردی Windows Vista بودند را شامل نمی‌شود. در سیستم‌عامل جدید مایکروسافت، Windows Movie Maker بخشی از یک نرم‌افزار پیچیده و بزرگ خواهد بود که به کمک آن می‌تواند فایل‌های ویدیویی و DVD درست کرد. نرم‌افزار Windows Photo Gallery نیز با کیفیت بهتر برای نمایش عکس‌ها مورد استفاده قرار خواهد گرفت. نرم‌افزار Windows Mail نیز بخشی از برنامه گسترده و کاربردی Outlook Express خواهد بود.

سیستم عامل گوگل یا gOS تا سال ۲۰۱۰ روانه بازار سیستم عامل می شود

سیستم عامل گوگل که به اختصار gOS یا Google Operating System نامیده می شود قرار است تا سال ۲۰۱۰ میلادی عرضه گردد.
گوگل بزرگترین شرکت تولید و عرضه کننده خدمات اینترنتی که آوازه آن همیشه بر سر زبان ها بوده و هست ، اخیرا دست به اقدام بسیار بزرگی زده است که البته صدای تولید آن نیز در سالهای اخیر به گوش می رسید ولی باور کردنی نبود.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی PCNEWS.IR ، شرکت گوگل در کنار تمامی سیاست ها و کارهای موفق خود در جهان سایبر و ارائه گنجینه های ارزشمند به جامعه انفورماتیک و با کارنامه بس درخشانی که در دست دارد توانست بعد از مدت زیادی کار بروی پروژه ساخت سیستم عامل منحصر به فرد خود را شروع کند.
بر اساس اطلاعات بدست آمده این پروژه سنگین از ۱ سال پیش شروع شده و گوگل در برخی اخبار محرمانه اعلام نموده که هنوز هسته این سیستم عامل که بر پایه لینوکس است در حال کار می باشد.
بزودی گوگل قصد خرید شرکت بزرگی در آمریکا را دارد که در زمینه تولیدات هسته ای لینوکس فعالیت دارند که در آینده شاهد اخباری مهم در این زمینه خواهید بود. اما نکته قابل توجه آن است که گوگل هنوز اطلاعات وسیعی را در اختیار کاربران در مورد سیستم عامل لینوکسی خود نداده است و این مهم بعلت برخی مسائل محفاظه کارانه از سوی این شرکت در بین رقبا می تواند باشد.
هم اکنون شرکت گوگل در حال انجام برخی رایزنی ها در مورد خرید شرکت بزرگی در آمریکا می باشد که تولیدات لینوکسی فراوانی دارد و سیاست آن از انجام این کار بدست آوردن سهام و برنامه نویسان خبره این شرکت است. کارشناسان داخلی گوگل بر این باورند که اولین نگارش آزمایشی این سیستم عامل تا سال ۲۰۱۰ در دسترس برخی کاربران قرار خواهد گرفت و بعد از مدت ۱ سال در دسترس همگان خواهد بود.

این شرکت عظیم که طول عمر خیلی طولانی نیز ندارد به هر چه دست زده تبدیل به طلاشده است! تصمیم به تولید سیستم عامل کامپیوتر توسط این شرکت، یکی از پرسر و صدا ترین این موارد است که انعکاس زیادی در سراسر جهان داشته. هم اکنون نیز می توانید ابزار های این سیستم عامل را که فعلاً بر بستر لینوکس استفاده می گردد اینجادانلودنمایید و برای دیدن نمای از پنجره های آن را اینجا. ولی حضور gOS می تواند توازون سیستم عامل های کامپیوتر جهان بطور جدی دستخوش تغییراتی بنماید. 


 

هم اکنون بیش از ۷۰ درصد سیستم عامل های کامپیوتر های جهان را سیستم عامل ویندوز (Windows) (انواع نسخه های آن) تشکیل می دهد و کمتر از ۱۰ درصد آنرا سیستم عامل لینوکس Linux و ۲۰درصد باقی مانده توسط سایر سیستم عامل ها.
gOS قرار است از بستر لینوکس استفاده کند ولی با کارآیی بسیار بالاتر و قابل اجرا بودن کلیّه برنامه هایی که فقط در ویندوز و یا فقط در لینوکس اجرا می شوند نیز شامل می گردد که این نکته مهمی است. باید منتظر بود ودید که این سیستم عامل قادر است از مقبولیّت سیستم عامل ویندوز بکاهد یا اینکه نه؟ برای پاسخ به این سؤال یک جواب بیشتر ندارد و آن اینست که باید منتظر بود و دید! لابد این قانون ساده را که «بعضی از دشمنی ها سبب معروفیّت و محبوبیّت طرف مقابل می شود» می دانید حربه ای که در سیاست کاربرد فراوان دارد! شاید ارائه این سیستم عامل سبب مقبولیّت بیش از پیش سیستم عامل ویندوز گردد و یا اینکه مثل خیلی از پروژه های مؤفق شرکت گوگل، gOS ، مایکروسافت را به دردسر بیاندازد!
البته به علّت سری بودن تهیّه و تدراک این سیستم عامل حرف و حدیث فراوانی وجود دارد ظاهراً آنچه هم اکنون در اینترنت در مورد سیستم عامل وجود دارد همان ابونتو ی لینوکس می باشد که ویجت های گوگل (Widget) به آن اضافه شده و تغییرات ظاهری نسبتاً زیادی بر روی آن صورت گرفته است.
امّا راست دروغ این قضیه به عهده شما! من که معتقدم داستان تولید سیستم عامل توسط گوگل حقیقت دارد!
 

لطفاً جهت اطلاعات بیشتر به این سایت ها هم سری بزنید: 

Web2day.ir
1fathi
updateblog

سیستم عامل جدید مایکروسافت



این شرکت تاکنون در مورد این سیستم عامل که انتظار می‌رود تا اوایل سال 2010 در دسترس قرار گیرد، بسیار مخفیانه عمل کرده و تاکنون اطلاعات بسیار ناچیزی از آن را منتشر ساخته است.


همکاران سیستم - مایکروسافت بر روی سیستم عامل جدیدی کار می‌کند که گویا علاقه زیادی به انتشار جزئیات و اطلاعات آن نداشته و ترجیح می‌دهد آن را همچنان به عنوان یک راز نگهدارد.

گرچه مایکروسافت در خصوص رشد و توسعه سیستم عامل بعدی خود با نام Widows 7، زیاد سخن به میان نیاورده است اما، رِدموند (Redmond) گفته است: همین سیستم عامل بالاخره در کنفرانس برنامه‌نویسان حرفه‌ای(PDC) که پیش رو است، به برنامه‌نویسان (developers) اولین دید عمیق نسبت به سیستم عامل‌ها را خواهد داد.

بر اساس گفته‌های استیون سینوفسکی (Steven Sinofsky) و جان دیوان (Jon DeVaan)، دو مهندس ارشد ویندوز 7 و از رهبران این گروه، کنفرانس PDC و کنفرانس سالانه مهندسی سخت‌افزار ویندوز(WinHEC) که طی هفته آتی برگزار خواهند شد، هر دو به دقت به این سیستم عامل خواهند پرداخت.

براساس این گزارش، مایکروسافت تصمیم دارد کنفرانس PDC خود را در 26 تا 29 ماه اکتبر برگزار نماید و این درحالی است که کنفرانس WinHEC نیز طبق برنامه در روزهای 5 تا 7 نوامبر برگزار خواهد شد.
گفتنی است هر دوی این کنفرانس‌ها در لس‌آنجلس برگزار خواهند شد.

این گزارش می‌افزاید: یک وبلاگ(blog) به طور مرتب در طول دو ماه آینده، نکات مربوط به توسعه محصول ارائه خواهد کرد. این اطلاع رسانی در طول انتشار محصول نیز همچنان ادامه خواهد یافت.

بر اساس گزارش روابط عمومی شرکت، مایکروسافت گفته است: وبلاگ Engineering Windows 7 اصولا به منظور باز کردن خط ارتباطی دو طرفه بین تیم مهندسی ویندوز 7 و برنامه‌نویسان ویندوز استفاده خواهد شد.
همچنین از آن برای ایجاد اطلاعاتی در خصوص این که "مایکروسافت چگونه OS را می‌سازد" استفاده خواهد شد.

هنوز مشخص نشده است که آیا مایکروسافت از این وبلاگ در آینده نیز برای نشان دادن خصوصیات و مشخصه‌های دیگر ویندوز 7 به برنامه‌نویسان و کاربران استفاده خواهد کرد یا خیر.
این شرکت تاکنون در مورد این سیستم عامل که انتظار می‌رود تا اوایل سال 2010 در دسترس قرار گیرد، بسیار مخفیانه عمل کرده و تاکنون اطلاعات بسیار ناچیزی از آن را منتشر ساخته است.

در این میان، شرکت مایکروسافت تنها اعلام کرده است که ویندوز 7، touch screen features خواهد داشت؛ و همچنین این ویندوز، مجهز به تکنولوژی خواهد بود که سرویس‌های مستقیم ویندوزِ آن را مستقیماً به OS متصل خواهد کرد.
برخی مدیران اجرایی نیز گفته‌اند که ویندوز 7 دارای تکنولوژی بومی مجازی‌سازی(virtualization) خواهد بود.

همین موضوع نشان می‌دهد از آنجا که مایکروسافت تلاش خود را بر روی مجازی‌سازی سیستم عامل ( OS virtualization ) معطوف داشته است، حتما بر روی مجازی‌سازی رومیزی (desktop virtualization) نیز فعالیت‌های انجام داده است.